2021 Crop Bluz Modası

Bluz; pantolon ve eteklerin her zaman tamamlayıcısı olan bir parçadır. Desenli ya da düz şekilde tercih edliecilecek bluz modelleri kadınların her zaman kurtarıcısı olmuştur. Özellikle dışarı çıkılacağı zaman giyilen bluzlar sizlere pratik bir şekilde şık olmanın anahtarını verir. İster günlük ister özel zamanlarınız için olsun bluzlar sizi asla yarı yolda bırakmayacaktır. Peki 2021'in öne çıkan modelleri nasıl?

Tasarım Beyaz Crop Bluz
SML

TEORJINS

578,84TL
Siyah Gipeli Balon Kollu Crop Bluz
5
363840424446
Pembe Yazılı Crop
3
SML

TEORJINS

277,24TL
Vizyon Kaşkorse Kumaş Biyeli Renk Crop
4
XSSML
Hızlı Kargo
Bordo Kaşkorse Kumaş Biyeli Renk Crop
XSSML
Hızlı Kargo
Siyah Tasarım Crop Bluz
SML

TEORJINS

578,84TL
Kırmızı Kaşkorse Kumaş Biyeli Crop
XSSML
Hızlı Kargo
Neon Çizgili Crop
S-ML-xl

TEORJINS

382,80TL
Füme Kaşkorse Kumaş Biyeli Renk Crop
XSSML
Hızlı Kargo
Siyah İpek Jarse Yaka Detaylı Parmak Geçmeli Crop Top
%5
XSSML
Kargo Bedava
Hızlı Kargo
Beyaz Carmen Yaka Zar Bluz
ÜZERİNDEDENE
%5
5
SMLXL2XL3XL

Ada Style

(2)
379,91TL399,90TL
Hızlı Kargo
Pencere Detaylı Bluz
SML

TEORJINS

578,84TL
Gri Biyeli Triko Atlet
%31
3
SM

Butik Buruç

101,19TL144,56TL
Hızlı Kargo
Siyah Beli Lastikli Salaş Bluz
ML
Hızlı Kargo
Siyah Kaşkorse Kumaş Biyeli Crop
XSSML
Hızlı Kargo
Siah Gipeli Carmen Yaka Crop Örme Bluz
ML
Hızlı Kargo
Beyaz Şerit Detay Crop
SM

TEORJINS

348,00TL
Siyah Kendinden Simli Astarlı Yarım Balıkçı Yaka Crop
%5
Tükeniyor
L
Kargo Bedava
Hızlı Kargo

Crop Bluzlar Dikkat Çekiyor!

Bu yıla hızlı bir giriş yapan bluzlar, kısa kesim tarzları ile ilgi odağı haline geliyor. Son zamanlarda oldukça popüler hale gelen  crop bluz pek çok markanın vitrinlerinde ilk sıralarda yerini alıyor. Göbek kısmı açık olan bluzların genellikle kol detayları da hareketli detaylar ile öne çıkıyor. Spor bir kısa tişört tercih edilebileceği gibi biraz daha klasik ve canlı modeller de seçenekler arasında yerini alıyor. Bisiklet, kare ya da v yaka gibi birçok çeşidi bulunan crop bluzların en dikkat çekenleri de büzgü ve bağlama detaylarına sahip olanlardan oluşuyor. Cıvıl cıvıl çiçekli desenler ve karpuz kollar ile ortaya çıkan crop bluzlar da bu yılın en fazla tercih edilenleri arasında. 

Karpuz Kollar Ve Büzgüler Bu Yılın Bluzlarını Süslüyor!

 2021 bluz modelleri açısından oldukça çeşitliliğe sahip. Bu yıl alışılagelmiş ve düz bluzların yerini çok daha hareketli detaylara sahip olanlar alıyor. Crop bluzların birçok tasarımında ise büzgü ve karpuz kol ayrıntıları var. Kol kısmları büzgülü ve bombeli olan olan bluzlar göbek bölgesine denk gelen ipler ile sıkılarak hoş bir görüntü ortaya çıkartıyor. Daha soft renklerin hakim olduğu 2021 yaz modasında çiçekli, pötikareli, fistolu ve düz renk olan modeller daha ön planda. Kare yaka olan bluzlar da kadınlar tarafından fazla beğenilen modeller arasında. Omuz kısımları fırfır detaylı, tek omuz ve açık omuz ya da straplez tasarımlar ile kadınlar bu yaz birbirinden hoş bluzların tadını çıkartacak!

Bluzlarda Triko Esintisi

Bu yılın en fazla dikkat çekenleri arasında crop bluz modelleri kadar triko olanlar da ilgi görüyor. Genelde asklı olarak karşımıza çıkan triko bluzlar ince ve tam yazlık! Bazı triko bluzların ön kısımlarında ip detaylarına ve derin dekoltelere yer verilebiliyor. Trikonun sadece kışa özgü olmayacağını bizlere ispatlayan 2021 yazı ile modaya bambaşka bir soluk geliyor!

Bu Yılın Bluzları Ustalıkla Harmanlanıyor!

2021'in modaya damga vurmasının nedeni pek çok fikrin bir araya gelmesi gibi duruyor. İç içe giren detaylar bluzları geçmiş yıllara göre çok daha farklı hale getiriyor. Geçmişin esintilerini üzerinde taşıyan bluz modelleri modern izleri de üzerinde barındırmayı başarıyor. Bu yıl genelde pastel tonları görmeye alışacak olsak da canlı renkler de hiç yok değil! Omuzları ya da bel kısmı bağcıklı olan bluzların yanında düz ve fitilli bluzlar da revajda! Pötikare desenlerine sahip olanlar ise sizlere adeta piknik konsepti sunuyor. Bu yıl göze çarpan bir başka detay ise bluzların göbek ve bel kısmında çarpraz şekilde tasarlanan ipler oluyor. Volanlı ve kabarık kollu bluzlar ise bu yazın en gözde parçaları! 

Bibirinden güzel bluzlara bu yaz gardırobunuzda daha fazla yer açmamanız için hiçbir sebep yok! Sade ve düz renk olan bluzları hareketli veya çiçekli etek modelleri ile kombinyelebilrsiniz. Ya da karpuz kollu, büzgü detaylı olanları ise altına jean tercihi yaparak günü göz alıcı ve şık bir şekilde kapatabilirsiniz. Sizlere onlarca kombin alternatifi sunan 2021 bluz modası ile yazın keyfini doyasıya çıkartacaksınız!