2021 Abiye Elbise Trendleri

Bazı özel günler insan hayatında sadece bir defa gerçekleşir ve kadınlar bu zamanlarda en zarif ve şık abiye modellerini tercih etmek ister. Abiye konusunda her beğeniye hitap eden tasarımlar mevcuttur. İster uzun, ister mini ya da midi boy bir abiye seçimi yaparak o günün en hoş kadını siz olabilirsiniz. Özel günlerde adeta şıklık yarışına giren kadınlar seçtikleri abiye modelinin göz kamaştırıcı ve vücut hatlarına uygun olmasını arzular. Peki 2021'in göze çarpan abiye modelleri nasıl? 

Saks Mavisi Detaylı Scuba Kumaş Tül Elbise Uzun Abiye
%21
SML
Kargo Bedava
Hızlı Kargo
Kırmızı Askılı Sandy Kumaş Sırt Dekolteli Ve Drapeli Uzun Abiye Elbise
%21
2
SML
Kargo Bedava
Hızlı Kargo
İndigo İp Askılı Pilise Etekli Simli Uzun Abiye Elbise
4
384042
Kargo Bedava
Hızlı Kargo
Lacivert Payet Üst Büzgülü Uzun Abiye Elbise
%64
3
384042
Kargo Bedava
İndigo Lacivert Taş Detaylı Parıltı Etekli Uzun Abiye Elbise
5
384042
Kargo Bedava
Hızlı Kargo
Sarı Gold Simli Fukuro Kumaş Degaje Yaka Askılı Uzun Abiye Elbise
%21
3
SML
Kargo Bedava
Hızlı Kargo
Pudra Krep Kumaş Önü Düğüm Detay Uzun Kollu Çift Yırtmaçlı Abiye Elbise
%21
4
SML
Kargo Bedava
Hızlı Kargo
Sırt Dekolteli Siyah Boyundan Bağlamalı Tütü Etekli Midi Abiye Elbise
%5
SM
Kargo Bedava
Hızlı Kargo
Siyah Tek Omuzlu Trend Prenses Model Midi Abiye Elbise
%5
SML
Kargo Bedava
Hızlı Kargo
Siyah V Yaka Kadife Pul Payet Önden Yırtmaçlı Midi Abiye Elbise
%5
XL2XL3XL4XL5XL
Kargo Bedava
Hızlı Kargo
Siyah Tek Omuzlu Pullu Kadife Şık Uzun Abiye Elbise
%5
SMLXL2XL
Kargo Bedava
Hızlı Kargo
Sırt Dekolteli Buz Mavi V Yaka Pileli Uzun Abiye Elbise
%5
5
SM
Kargo Bedava
Hızlı Kargo
Pudra Dik Yaka Saten Midi Abiye Elbise
%6
5
SMLXL

Ada Style

(1)
567,15TL597,00TL
Kargo Bedava
Hızlı Kargo
Kırmızı Balıkçı Yaka Yırtmaçlı İpek Jarse Uzun Abiye Elbise
%5
2
XSSML
Kargo Bedava
Hızlı Kargo
Fuşya Askılı Uzun Güpür Abiye Elbise
%5
4
SM

Kikiriki

2.403,50TL2.530,00TL
Kargo Bedava
Hızlı Kargo
Kırmızı Omuz Dekolteli Askılı Tül Mini Abiye Elbise
%5
6
SM
Kargo Bedava
Hızlı Kargo
Kırmızı V Yaka Volanlı Mini Tül Abiye Elbise
%5
SM
Kargo Bedava
Hızlı Kargo

2021'in Fırfırlı Ve Volanlı Abiye Modası

Abiyeler özellikle yaz aylarında daha fazla öne çıkıyor. Çünkü düğünler, nişanlar, sünnet organizasyonları, mezuniyetler ve doğum günleri gibi çoğu özel günler için yaz ayları daha fazla tercih ediliyor. Abiye elbise modelleri 2021 yılında da farklı tasarımlar ile göz dolduruyor. Bu yılın öne çıkan abiye modellerinde fırfırlar ve volan detayları bir hayli fazla. Özellikle askılı abiye modellerinde bu ayrıntılara rastlamak mümkün. Fırfırlar abiyelerin etek kısımlarına kadar uzanıyor ve genelde yırtmaç ile de tamamlanıyor. Bu tarz abiye modellerinin vücudu tam anlamıyla saran ve hatlarınızı tüm zerafetiyle ortaya çıkartan tasarımları olduğu gibi bol kesim ve uçuş uçuş olanları da var. Mini ya da uzun olarak tercih edebileceğiniz fırfırlı abileler bu yıl her konsepte uyum sağlayabilen bir seçenek olarak görünüyor.

Abiyelerin Olmazsa Olmazı Saten Ve Pul Detaylar

Söz konusu abiye olduğu zaman pul ve payetlerin asla modası geçmez. 2021'de de ışıltının hakim olduğu abiye modelleri yine ilk sıralarda yerini alacak gibi görünüyor. Özellikle; gümüş, altın, kırmızı, bordo, siyah gibi can alıcı renkler ile karşımıza çıkan payet detaylı abileyeler, tüm dikkatleri üzerine çekmek isteyen kadınların daima tercihi oluyor. Bazı abiye modellerinde sadece üst kısımlarda pul detayı bulunurken bazıları ise tamamen pul ya da sim kaplama şeklinde bir tasarıma sahip olabiliyor. Göz kamaştırıcı olan bu abiye modellerinin mini, uzun, tek kol detaylı, askılı ya da yırtmaç detaylı olan modelleri mevcut.

Peki abiye tercihini sadelikten yana yapanlar? Onlar için de 2021 yılı beklentilerini karşılayacak yönde! Saten abiyeler genellikle derin bir yırtmaç detayı ile göze çarpıyor. Düz renk olan modeller bu yaz daha revajda. Bel kısmından bağlamalı ve tek omuz detayına sahip saten abiyeler kadınlar tarafından epeyce ilgi görecek gibi.

Prenses Misali Kloş Ve Tüllü Abiyeler

Abiye ya da gece elbisesi söz konusu olduğunda çoğumuzun aklına tüllü ve kabarık gece elbiseleri gelmiyor mu? Abiye elbise modelleri içerisinde belki de modası hiç geçmeyecek olan bir model varsa o da kloş ve tüllü abiye modelleri olsa gerek. 2021'de de yerini alan tüllü abiyeler farklı detayları ile dikkat çekiyor. Pullu ya da işlemeli detaylara sahip olan mini bir abiyenin etek kısımları genelde uzun tüller ile tamamlanıyor. Daha çok genç kızlar tarafından tercih edilen bu abiye modelleri de seçenekler arasında yerini alıyor. 

Zerafetin Simgesi Mini Abiyeler

Kadınların vücut güzelliklerini tam anlamıyla gözler önüne seren mini boy abiye modelleri özel günlerin vazgeçilmezi olan elbiselerdir. Peki 2021 yılında öne çıkan mini abiye modelleri nasıl? Aslında yukarıda da bahsettiğimiz gibi fırfır ve volan detayları yine mini abiyelerde de göze çarpıyor. Ancak pul ve payet süslemeleri de tercih edilen detaylar arasında. Bel kısımlarında büzgü olan saten mini abiyeler olduğu gibi dantellerin hakim olduğu modeller de var. Bazı tasarımların göbek ya da bel bölgelerinde hoş dekolte detayları yer alması da abiyelere farklı bir hava katıyor. Mini abiyelerde bu sene moda olan bir başka detay da drapeler! Vücudu saran tüllü drape modeller, tek omuz mini abiyeler de  2021'in öne çıkan tasarımları arasında yerini alıyor.